ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γαλλία: Ένας τυχερός κέρδισε 30 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ

Γαλλία: Ένας τυχερός κέρδισε 30 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ

Ένας παίκτης κέρδισε χθες, Σάββατο, το βράδυ στο ΛΟΤΤΟ στη Γαλλία τριάντα εκατομμύρια ευρώ, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε κάποιον από το 1976 που άρχισε να παίζεται το τυχερό αυτό παιγνίδι στη χώρα, σύμφωνα με την Française des jeux (FDJ).

“Σε όλη την ιστορία του ΛΟΤΤΟ είναι η έβδομη φορά που το τζακ πoτ ξεπερνάει το συμβολικό όριο των 20 εκατομμυρίων ευρώ”, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο γαλλικός οργανισμός διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνιδιών.

Το προηγούμενο υψηλότερο ποσό που έχει κερδίσει κάποιος στο παιγνίδι αυτό στη χώρα ανέρχεται σε 26 εκατομμύρια ευρώ και δόθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την FDJ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τζακ ποτ των 30 εκατομμυρίων ευρώ κέρδισε κάποιος τυχερός στην Ιλ-ε-Βιλέν, στην Βρετάνη, έπειτα από 28 διαδοχικές κληρώσεις χωρίς νικητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.