ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν μιλά για την υγεία της – «Είναι πολύ ευάλωτη»

«Ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή»

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν μιλά για την υγεία της – «Είναι πολύ ευάλωτη»

Για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν μίλησε ο πατέρας της αποκαλύπτοντας ότι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και είναι «πολύ ευάλωτη».

Η πριγκίπισσα απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Νότιο Αφρική καθώς είχε πρόβλημα με την υγεία της, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί με ακρίβεια από το παλάτι τι ακριβώς την ταλαιπωρεί. Ο πατέρας της Μάικ Γουίτστοκ, σε συνέντευξη του σε ξένα ένθετα παραδέχτηκε ότι η κόρη του βρισκόταν όντως εκεί σε νοσοκομειακή μονάδα, αλλά ο ίδιος δεν την επισκέφτηκε καθότι φοβήθηκε τον κίνδυνο μόλυνσης της με κορωνοϊό.

«Ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη», δήλωσε στο News24. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι μιλούσαν στο τηλέφωνο τακτικά, λέγοντας ότι έχει μια «εξαιρετική» σχέση μαζί της. Μάλιστα, είπε ότι μιλάει με τα παιδιά της κόρης του, που παραμένουν στο Μονακό με τον πατέρα τους.

Ο πατέρας της Σαρλίν εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κόρη του θα γίνει καλά. «Ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή».

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή, πριγκίπισσα του Μονακό εισήχθη σε κλινική με τον σύζυγό της Αλβέρτο να λέει ότι υποφέρει από «εξάντληση, συναισθηματική και σωματική». Η κλινική, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να βρίσκεται στη Ζυρίχη, με το κόστος να αγγίζει τα 300.000 ευρώ τον μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.