ΗΠΑ: Προειδοποίηση Α.Μπλίνκεν για Ρώσους μια ημέρα πριν την συνάντηση με τον Σεργκέι Λαβρόφ

ΗΠΑ: Προειδοποίηση Α.Μπλίνκεν για Ρώσους μια ημέρα πριν την συνάντηση με τον Σεργκέι Λαβρόφ

Μια μέρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν προειδοποίησε πως η κρίση στην Ουκρανία απειλεί αρχές που θεμελιώθηκαν μετά από τρεις πολέμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το να επιτρέψουμε στη Ρωσία να παραβιάσει αυτές τις αρχές ατιμώρητα, θα μας έσυρε όλους πίσω σε μια πολύ πιο επικίνδυνη και ασταθή εποχή, όταν αυτή η ήπειρος, και αυτή η πόλη, ήταν χωρισμένες στα δύο, με νεκρές ζώνες που περιπολούνταν από στρατιώτες, με την απειλή ενός ολοκληρωτικού πολέμου να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια όλων. Θα έστελνε επίσης ένα μήνυμα σε άλλους σε όλο τον κόσμο ότι αυτές οι αρχές είναι αναλώσιμες, κάτι που επίσης θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.