ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανησυχία στην γερμανική κυβέρνηση για τον όγκο και τον αριθμό των διαδηλώσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Ανησυχία στην γερμανική κυβέρνηση για τον όγκο και τον αριθμό των διαδηλώσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Η γερμανική κυβέρνηση «ανησυχεί» σοβαρά για τον τεράστιο αριθμό διαμαρτυριών κατά των περιορισμών του COVID τις τελευταίες εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτές οι διαδηλώσεις είναι πρωτοφανείς στην ιστορία της χώρας.

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt αποκαλύπτει ότι την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

«Η κυβέρνηση ανησυχεί για τις διαδηλώσεις», αναφέρει η εφημερίδα, με μια πηγή να χαρακτηρίζει «καταθλιπτική» την «απεραντοσύνη» των διαδηλώσεων.

«Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας δεν υπήρξαν διαδηλώσεις πιο διαδεδομένες από τις τελευταίες εβδομάδες», αναφέρει η έκθεση, με την κυβέρνηση να μετρά 1.046 ξεχωριστές διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν περίπου 188.000 συμμετέχοντες.

Ταυτόχρονα στο Αμβούργο ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 95% των περιπτώσεων COVID δεν έκαναν τίποτα για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη την ώρα που σχετική έρευνα της Γερουσίας ανέφερε ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν 14,3%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γερμανία εξακολουθεί να προωθεί τα σχέδια να καταστήσει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του COVID, με μια κοινοβουλευτική συζήτηση για το θέμα να προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα ενώ η γενική εικόνα σε όλη την ήπειρο είναι μια σταδιακή άρση των περιορισμών ως απάντηση στο γεγονός ότι το Omicron αποδείχθηκε ήπιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.