ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Γάλλος βουλευτής του Μακρόν υποστηρικτής των πιστοποιητικών εμβολιασμού δέχεται επίθεση από εξαγριωμένο πλήθος (βίντεο)

Γάλλος βουλευτής του Μακρόν υποστηρικτής των πιστοποιητικών εμβολιασμού δέχεται επίθεση από εξαγριωμένο πλήθος (βίντεο)

Ο Γάλλος πολιτικός Romain Grau,καθώς και ένας κοινοβουλευτικός σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος έκανε εκστρατεία για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, περικυκλώθηκε και ξυλοκοπήθηκε από διαδηλωτές έξω από το γραφείο του στο Perpignan. Οι διαδηλωτές έσπασαν και το τζάμι του.

«Δούλευα με τον Guillem Gervilla, κοινοβουλευτικό σύμβουλο του Eric Dupond-Moretti, όταν ξαφνικά ακούσαμε μια ορδή ανθρώπων να κατευθύνονται προς το γραφείο και μετά να χτυπούν τα παράθυρα» , περιγράφει ο Romain Grau στο AFP, εκτιμώντας τον αριθμό τους σε περισσότερους. από 250. “Βγήκαμε έξω να τους μιλήσουμε και εκεί, μας οδήγησαν πολύ βίαια. Ήθελαν ξεκάθαρα να μας κάνουν να κράξουμε με μάλλον βαριές προσβολές. Ένας από τους γείτονές μου παρενέβη και τον χαστούκισαν. Εμένα, με γρονθοκόπησαν το πηγούνι. Τελικά καταφέραμε να ανεβούμε κρυφά και σκορπίστηκαν αφού έσπασαν ένα παράθυρο», έγραψε ο Romain Grau στο twitter του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.