ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Λεπέν: Ο Μακρόν να φτιάξει νέα Γιάλτα εναντίον της τρομοκρατίας αντί «να παιδιαρίζει»

Μ. Λεπέν: Ο Μακρόν να φτιάξει νέα Γιάλτα εναντίον της τρομοκρατίας αντί «να παιδιαρίζει»

Η πολιτική τάξη της Γαλλίας ξύπνησε το πρωί της Κυριακής ανακαλύπτοντας άλλη μια τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Λονδίνου. Ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης είναι 7 νεκροί και 48 τραυματίες, εκ των οποίων οι 4 είναι Γάλλοι.

Καλεσμένη στο κανάλι France 3, η Μαρίν Λεπέν ζήτησε από τον νέο γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν «να τεθεί επικεφαλής μιας νέας Γιάλτας εναντίον της τρομοκρατίας με την Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ρωσία» αντί «να παιδιαρίζει».

«Οι συνθήκες έκτακτης ανάγκης έγιναν μια λέξη που ρίχνουμε σαν σανό στους Γάλλους για τους καθησυχάσουμε, σαν να ήτανε παιδιά» πρόσθεσε η ηγέτις και επανέλαβε την πρότασή της να εκδιωχθούν από το γαλλικό έδαφος όσοι είναι ύποπτοι για τρομοκρατικές επιθέσεις σε σχέση με τον ισλαμισμό.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προδοσία από το να κάνεις έναν λαό να πιστεύει ότι είναι προστατευμένος, ενώ δεν του προσφέρεις παρά μόνο λόγια», είπε η Μαρίν Λεπέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο κανάλι BFMTV, η Μαρίν Λεπέν αποκάλεσε την «task force» που ο Εμανουέλ Μακρόν θέλει να δημιουργήσει εναντίον της τρομοκρατίας «ένα γκάτζετ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.