ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αφαίρεσαν δώδεκα κιλά ακαθαρσίες από το σώμα του – Έμοιαζε με εννιά μηνών έγκυο (σκληρές εικόνες)

Αφαίρεσαν δώδεκα κιλά ακαθαρσίες από το σώμα του – Έμοιαζε με εννιά μηνών έγκυο (σκληρές εικόνες)

Σοκάρει η κατάσταση ενός 22χρονου στη Σαγκάη που δε μπορούσε να πάει στην τουαλέτα για να ηρεμήσει το έντερο του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στο σώμα του.

Ο άνδρας έπασχε από τη νόσο Hirschsprung, η οποία προκαλεί το πρήξιμο των εντέρων επειδή λείπουν ορισμένα νεύρα τα οποία τα ελέγχουν. και οι γιατροί .

Ο ασθενής ανέφερε πως πάντα είχε πρόβλημα δυσκοιλιότητας και χρησιμοποιούσε καθαρτικά, τα οποία του παρείχαν σύντομη ανακούφιση. Τελικά, αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως τα περιττώματα είχαν συσσωρευθεί σε ένα τμήμα του παχέος εντέρου, προκαλώντας του τεράστιο πρήξιμο στην κοιλιά.

Ο Δρ. Γιν Λου ανέφερε πως η διαδικασία διήρκεσε τρεις ώρες κατά την οποία αφαιρέθηκε ένα τμήμα του εντέρου.

Η νόσος Hirschsprung επηρεάζει ένα στα 5.000 μωρά και εμφανίζεται κυρίως σε άνδρες. Σχετίζεται με κληρονομικές παθήσεις, όπως τον σύνδρομο Down και άλλες ανωμαλίες που παρατηρούνται κατά τη γέννηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.