«Πεθερόπληκτος» ακόμα και ο Ντ. Τραμπ – Με τους γονείς της Μελάνια στο Καμπ Ντέιβιντ (φωτό, βίντεο)

«Πεθερόπληκτος» ακόμα και ο Ντ. Τραμπ – Με τους γονείς της Μελάνια στο Καμπ Ντέιβιντ (φωτό, βίντεο)

Για ακόμη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ. Ενώ τα αμερικανικά δίκτυα επισημαίνουν πως ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε την πολυτελή ζωή για να κάνει μία «παραθεριστική» επίσκεψη.

Στο Καμπ Ντέιβιντ, την επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ, βρέθηκε η «Πρώτη Οικογένεια» των ΗΠΑ .

Σχεδόν πέντε μήνες από την έναρξη της προεδρίας του, ο Τραμπ μεταβαίνει με την οικογένειά του για πρώτη φορά στο Καμπ Ντέιβιντ.
Ο Τραμπ συνοδευόταν από τα πεθερικά του με τον μπαμπά της Μελάνια να βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ καθώς είναι «φτυστός» ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Βίκτορ και η Αμαλίγια Κναβς βρέθηκαν στην Ουάσινγκτον αφότου η Μελάνια και ο Μπάρον μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο από τη Νέα Υόρκη. Άγνωστο, όμως, παραμένει αν τα πεθερικά του Τραμπ θα μείνουν μαζί με την «Πρώτη οικογένεια» στον Λευκό Οίκο.

Ο φακός απαθανάτισε την «Πρώτη Οικογένεια» λίγο πριν επιβιβαστεί στο ελικόπτερο του προέδρου, «Marine One». O Αμερικανός πρόεδρος φορούσε ανοιχτό μπλε κοστούμι και ήταν αρκετά ευδιάθετος. Η τρίτη σύζυγός του άφησε τα ψηλοτάκουνα στην Ουάσινγκτον επιλέγοντας μπαλαρίνες σε χρώμα ταμπά κι ένα λευκό φόρεμα-πουκάμισο, αξίας 1.795 δολαρίων με μία φαρδιά καφέ ζώνη να αναδεικνύει την σιλουέτα της. Ο γιακάς ήταν σηκωμένος, όπως άλλωστε αρμόζει από ενδυματολογικής άποψης, με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου να ολοκληρώνουν την εμφάνιση της «Πρώτης Κυρίας». Ο μικρός Μπάρον είχε αθλητική εμφάνιση φορώντας τη στολή της Arsenal FC και κόκκινες κάλτσες έως το γόνατο.
Φραγκλίνος Ρούζβελτ ήταν ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που είχε επισκεφθεί την επίσημη θερινή κατοικία των προέδρων των ΗΠΑ, Καμπ Ντέιβιντ, το 1942.

Το 1943, είχε συνάντηση στο Καμπ Ντέιβιντ με τον τότε πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ουίνστον Τσόρτσιλ για να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους για την εισβολή στη Νορμανδία.

«Ό,τι χρειάζεται ένας πρόεδρος στο Λευκό Οίκο είναι εκεί», έχει δηλώσει η Ανίτα ΜακΜπράιντ, υπεύθυνη προσωπικού της πρώην «Πρώτη Κυρίας» των ΗΠΑ, Λόρα Μπους.

Ο προκάτοχος του Τραμπ, Μπαράκ Ομπάμα, είχε επισκεφθεί τέσσερις φορές το Καμπ Ντέιβιντ, ο Τζορτζ Μπους έντεκα φορές, και ο Μπιλ Κλίντον δύο φορές, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του δικτύου «CBS», Μαρκ Κόλερ, ο οποίος παρακολουθεί τα προεδρικά ταξίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.