ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατηγορίες για κατάχρηση εμπιστοσύνης στην Μ.Λεπέν

Κατηγορίες για κατάχρηση εμπιστοσύνης στην Μ.Λεπέν

Κατηγορίες για κατάχρηση εμπιστοσύνης απαγγέλθηκαν σήμερα σε βάρος της Μαρίν Λεπέν, προέδρου και βουλευτή του Εθνικού Μετώπου, στο πλαίσιο της έρευνας για κατάχρηση κεφαλαίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προορίζονταν για βοηθούς ευρωβουλευτών του κόμματός της, ανακοίνωσε ο συνήγορός της.

«Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές, η Μαρίν Λεπέν απάντησε σήμερα (Παρασκευή) στην κλήση των δικαστών οι οποίοι, όπως αναμενόταν, απήγγειλαν σε βάρος της κατηγορίες», δήλωσε ο δικηγόρος Ροντόλφ Μποσλί προσθέτοντας ότι θα προσφύγει «ήδη τη Δευτέρα» εναντίον αυτής της απαγγελίας κατηγοριών, για την οποία υποστήριξε πως παραβιάζει την αρχή του διαχωρισμού των εξουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λεπέν έχει αρνηθεί πως ευθύνεται για κάτι και υποστηρίζει πως η υπόθεση σε βάρος της έχει πολιτικά κίνητρα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.