Εκκεντρικές παρουσίες στο ξέφρενο πάρτι του Πρίγκιπα Παύλου και της κόρης του(φωτό)

Εκκεντρικές παρουσίες στο ξέφρενο πάρτι του Πρίγκιπα Παύλου και της κόρης του(φωτό)

Αυτό το πάρτι είχε λίγο απ’όλα. Διάσημους καλεσμένους με εκκεντρικές εμφανίσεις που κάνουν εντύπωση και πολλές πολλές φωτογραφίες…

Εικοσιενός γίνεται η πριγκίπισσα Ολυμπία στις 25 Ιουλίου ενώ ο πατέρας της, πρίγκιπας Παύλος, έκλεισε τα 50 του χρόνια στις 20 Μαΐου. Και παρότι συνήθως τα παιδιά θέλουν να ξεφαντώνουν γιορτάζοντας με τους φίλους τους -και μόνο- τα γενέθλιά τους, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει για την πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ που μοιράστηκε το πάρτι γενεθλίων της με τον πατέρα της. Η μεγάλη γιόρτη έγινε στο Cotswolds της Αγγλίας με καλεσμένους πολλούς και διάσημους… Μάλιστα ενώνοντας τις ηλικίες τους, 50 και 21, πατέρας και κόρη, ζήτησαν από τους προσκεκλημένους να κάνουν την… επανάσταση με την εμφάνισή τους, φορώντας περίεργα και εξεζητημένα αξεσουάρ.

Η Paris Hilton, η αδερφή της Nicky Rothschild, το μοντέλο Poppy Delevingne, ο σχεδιαστής Valentino Garavani και πολλοί ακόμη διάσημοι φίλοι των εορταζόντων έδωσαν το «παρών» στο πάρτι που είχε τίτλο: «επανάσταση 5021».

Το λαμπερό φόρεμα της νεαρής Πριγκίπισσας το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι πλατφόρμες του οίκου Gucci έκλψε τις εντυπώσεις.

Δείτε φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.