Ασταμάτητη η κόντρα Ισραήλ – Παλαιστίνης: Νεκρός Παλαιστίνιος μετά από επίθεση σε Ισραηλινούς

Ασταμάτητη η κόντρα Ισραήλ – Παλαιστίνης: Νεκρός Παλαιστίνιος μετά από επίθεση σε Ισραηλινούς

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη της Γάζας, καθώς η ισραηλινή κυβέρνηση προωθεί το σχέδιο εποικισμού το οποίο έχει καταρτίσει. Τη Δευτέρα, ένας Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, στους οποίους επιτέθηκε με αυτοκίνητο και μαχαίρι.

Το περιστατικό καταγράφηκε νωρίς το μεσημέρι στο σημείο ελέγχου μεταξύ των περιοχών Τεκόα και Εφρέτ. Ο Παλαιστίνιος, σύμφωνα με τη δήλωση του ισραηλινού στρατού, έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στις μπάρες και βγήκε αμέσως με το όχημα, τραυματίζοντας με μαχαίρι έναν στρατιώτη.

Η αντίδραση των Ισραηλινών ήταν άμεση, με συνέπεια ο Παλαιστίνιος να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον Οκτώβριο του 2015, όταν ξεκίνησε ο νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο πλευρών, τουλάχιστον 285 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ το Ισραήλ μετρά τουλάχιστον 50 απώλειες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία στρατιώτες ή μονάδες ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.