ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βραζιλία: Γλύτωσε τη δίκη για δωροδοκία ο πρόεδρος της χώρας

Βραζιλία: Γλύτωσε τη δίκη για δωροδοκία ο πρόεδρος της χώρας

Ο Τέμερ κέρδισε αρκετές ψήφους στο Κογκρέσο ώστε να αποφύγει την δίκη για δωροδοκία…

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τεμέρ κέρδισε αρκετές ψήφους στο κατώτερο τμήμα του Κογκρέσου χθες ώστε να αποφύγει την παραπομπή του σε δίκη στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας με την κατηγορία της δωροδοκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ψηφοφορία της Τετάρτης το βράδυ (τοπικής ώρας), παρόντες ήταν 488 βουλευτές. Ο Τεμέρ κέρδισε αρκετές ψήφους ώστε να εμποδίσει την αντιπολίτευση να συγκεντρώσει τα δύο τρίτα των ψήφων που απαιτούνται για να προωθηθεί η υπόθεση δωροδοκίας στο ανώτατο δικαστήριο, γλιτώνοντας μια πιθανή αναστολή άσκησης των καθηκόντων του πριν την έναρξη μιας δίκης διάρκειας 180 ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.