Το Λας Βέγκας θα επισκεφθεί σήμερα ο Ντ. Τραμπ μετά από το μακελειό

Το Λας Βέγκας θα επισκεφθεί σήμερα ο Ντ. Τραμπ μετά από το μακελειό

Στο Λας Βέγκας θα βρεθεί σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ενώ η πόλη είναι ακόμα σοκαρισμένη από την αιματηρή επίθεση στο Mandalay Bay Hotel and Casino. Με τους 59 νεκρούς να ρίχνουν τη βαριά σκιά του άδικου θανάτου τους, ο Αμερικανός πρόεδρος θα κληθεί να δείξει αν και πώς μπορεί να παρηγορήσει ένα έθνος που πενθεί.

Το ταξίδι του στο Λας Βέγκας σηματοδοτεί την πρώτη φορά που καλείται να αντιμετωπίσει ευθέως το θέμα της βίας που συνδέεται με την οπλοκατοχή, βία που έχει κοστίσει εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές τα τελευταία χρόνια.

«Είναι τρομακτικό ακόμα και στη σκέψη, είναι πραγματικά τρομακτικό» δήλωσε στους δημοσιογράφους πάνω στο Air Force One.

Ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ σκόρπισε τον θάνατο από το παράθυρο του δωματίου του, στον 32ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου, σκοτώνοντας 59 ανθρώπους και τραυματίζοντας περισσότερους από 500. Το κίνητρό του παραμένει μυστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος θα συμμετάσχει σε επιμνημόσυνες δεήσεις με φίλους και συγγενείς των θυμάτων, θα προσφέρει υποστήριξη στους τραυματίες και θα ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.