ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Διεργασίες μεταξύ των συντηρητικών για το σχηματισμό κυβέρνησης- Στη Βαυαρία η Ά.Μέρκελ

Διεργασίες μεταξύ των συντηρητικών για το σχηματισμό κυβέρνησης- Στη Βαυαρία η Ά.Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ συναντήθηκε σήμερα με ηγέτες των συντηρητικών της Βαυαρίας, προκειμένου να ξεπεραστούν οι διαφορές που υπάρχουν σε πολιτικά ζητήματα, μεταξύ αυτών και η μετανάστευση.

Οι συνομιλίες αυτές, διεξάγονται προκειμένου να εξευρεθεί κοινό πολιτικό έδαφος, που θα επιτρέψει την περαιτέρω διεξαγωγή συνομιλιών με άλλα κόμματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Η τελική πολιτική συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας αναμένεται ότι θ’ απαιτήσει μήνες, ενώ οι επενδυτές ανησυχούν για το ενδεχόμενο οικονομικών επιπτώσεων στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία.

Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία σχηματισμού κυβέρνησης, τότε, παραμένουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα σχηματισμού κυβέρνησης μειοψηφίας ή προσφυγής σε εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να σχηματίσουμε γρήγορα κυβέρνηση. Δεν πρόκειται μόνο για μας», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός των Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ σε διάσκεψη της συντηρητικής νεολαίας του κόμματος που έγινε χθες στην Δρέσδη. «Η συμφωνία σε μια κοινή θέση είναι αναγκαία και ίσως πιθανή αύριο», είχε δηλώσει χθες ο ντε Μεζιέρ που είναι μέλος του κυβερνώντος Κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.