ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: «Θα παρακολουθούμε τις προκλήσεις του Ιράν»

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: «Θα παρακολουθούμε τις προκλήσεις του Ιράν»

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις δήλωσε σήμερα ότι προς το παρόν δεν έχει δει καμία προκλητική ενέργεια από μέρος του Ιράν μετά την ομιλία του προέδρου Τραμπ, που τάχθηκε υπέρ μιας περισσότερο συγκρουσιακής προσέγγισης με την Τεχεράνη, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση των ΗΠΑ σε στρατιωτικό επίπεδο.

«Αυτή τη στιγμή, παρακολουθούμε εάν υπάρξουν ενδεχομένως περισσότερες προκλήσεις από τους Ιρανούς, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο» σημείωσε ο Μάτις μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με στρατιωτικό αεροσκάφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με το ρεκόρ αποσταθεροποίησης των Ιρανών από τον Λίβανο στη Συρία, από την Υεμένη στο Αφγανιστάν φυσικά έχουμε το νου μας για κάτι τέτοιο» τόνισε ο υπουργός. «Αυτή τη στιγμή δεν αλλάζουμε τη στάση μας» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.