Πακιστάν: Επίδοξοι ληστές ξυλοκοπούνται από περαστικούς (βίντεο)

Πακιστάν: Επίδοξοι ληστές ξυλοκοπούνται από περαστικούς (βίντεο)

Δύο επίδοξοι ληστές καταστήματος στο Πακιστάν έφαγαν το ξύλο της ζωής τους.

Ολα συνέβησαν στο Καράτσι. Σε ένα κατάστημα βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και συνομιλούσε με δύο φίλους του. Ξαφνικά μπαίνει στο μαγαζί ένας άνδρας με μαντήλι στο πρόσωπο και βγάζει ένα πιστόλι με το οποίο τους απειλεί. Αμέσως μπαίνει και ο συνεργός του, ο οποίος αρχίζει να βουτά τα λεφτά από το ταμείο και από τους πελάτες.

Ωστόσο, οι δύο ληστές δεν υπολόγισαν τους φίλους του καταστηματάρχη που βρίσκονταν έξω από το μαγαζί και κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Οπως θα παρακολουθήσετε από την δεύτερη, εξωτερική, κάμερα ασφαλείας, οι πολίτες συνεννοούνται μεταξύ τους, μπαίνουν στο μαγαζί και αρχίζουν να χτυπούν τους επίδοξους ληστές. Το ξύλο συνεχίζεται ανηλεές και στον δρόμο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.