ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών στο Μέριλαντ (βίντεο)

ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών στο Μέριλαντ (βίντεο)

Στην περιοχή Αμπερντίν του Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο τραυματίστηκαν όταν γυναίκα άνοιξε πυρ σε εμπορικό πάρκο.

Η γυναίκα που άνοιξε πυρ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα κατέληξε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους τέσσερις.

Οι πρώτοι πυροβολισμοί ακούστηκαν στις 9 το πρωί (τοπική ώρα). Στην περιοχή υπάρχουν πολλές αποθήκες, σε μία εκ των οποίων έπεσαν οι πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν και πράκτορες του FBI, καθώς και τα ειδικά κλιμάκια που ασχολούνται με την παράνομη διακίνηση προϊόντων, αλκοόλ και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πυροβόλησε εναντίον των ατόμων που είχε απέναντί της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της και πάτησε εκ νέου τη σκανδάλη.

Νωρίτερα, σε κατάσταση συναγερμού τοι αστυνομικές αρχές στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποίησαν μεγάλη κινητοποίηση, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε κτίριο κατοικιών.

Όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για δύο αστυνομικούς τραυματίες, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε με αφορμή έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας σε κτιριακό συγκρότημα. Κλιμάκιο εννέα αστυνομικών θέλησε να κάνει έλεγχο σε διαμέρισμα, 30 μίλια απόσταση από την Ανάπολις. Όταν οι ένοικοι δεν απάντησαν, τότε οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν ένοπλο άντρα.

Ο τελευταίος άνοιξε πυρ εναντίον τους και τραυμάτισε δύο από τους εννέα αστυνομικούς. Ο ένας τραυματίστηκε στο χέρι και ο δεύτερος στον ώμο. Στο διαμέρισμα ήταν ο ένοπλος, ο οποίος και συνελήφθημ, καθώς και ένα ακόμη άτομο, το οποίο οδηγήθηκε στο γραφείο του σερίφη ως μάρτυρας, ενώ οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν ότι δεν κινήθηκε εναντίον τους.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PMBreakingNews/status/1042779714727886849

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.