ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εκδίκηση με το ίδιο νόμισμα – Σκότωσε τον αλιγάτορα που έφαγε το άλογό της και τώρα θέλει να τον φάει ολόκληρο

Εκδίκηση με το ίδιο νόμισμα – Σκότωσε τον αλιγάτορα που έφαγε το άλογό της και τώρα θέλει να τον φάει ολόκληρο

Η Τζούντι Κόχραν θα μπορούσε να είναι μία οποιαδήποτε συνταξιούχος εκπαιδευτικός, όμως η ζωή της μαζί με εκατοντάδες επικίνδυνους αλιγάτορες στην μικρή πόλη του Τέξας, δεν της αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Έτσι, όταν πριν από περίπου πέντε χρόνια έχασε το άλογό της, που κατά πάσα πιθανότητα φαγώθηκε από τους αλιγάτορες που ζουν στην περιοχή, ορκίστηκε ότι μια μέρα θα πάρει την εκδίκησή της.

Η μέρα αυτή έφτασε πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν κατάφερε και σκότωσε έναν «γίγαντα» μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 263 κιλών. Μάλιστα, η ηλικιωμένη αλλά υπέρ-δραστήρια δήμαρχος δεν αρκέστηκε απλά στην θανάτωση του ερπετού, αλλά φιλοδοξεί να τραφεί από το κρέας του αλιγάτορα για αρκετό καιρό, ενώ σχεδιάζει και το γδάρσιμό του, ώστε να κατασκευάσει τσάντες και ρούχα από το περιζήτητο δέρμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.