ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο «Mr ήττα» είναι Καναδός – Έχει χάσει 95 εκλογικές αναμετρήσεις αλλά δεν πτοείται!

Ο «Mr ήττα» είναι Καναδός – Έχει χάσει 95 εκλογικές αναμετρήσεις αλλά δεν πτοείται!

Τη φωτογραφία του Καναδού Τζον Τούρμελ θα μπορούσαν να έχουν τα λεξικά δίπλα στις λέξεις «ήττα» και «επιμονή» καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει λάβει μέρος σε 95 εκλογικές αναμετρήσεις και έχει χάσει σε όλες.

Η πρώτη φορά που ο Τούρμελ συμμετείχε σε εκλογική διαδικασία ήταν το 1979 με στόχο, τότε, να νομιμοποιήσει τον τζόγο. Έκτοτε έχει λάβει μέρος από δημοτικές μέχρι εθνικές εκλογές.

Η χειρότερη επίδοσή του ήταν οι 11 ψήφοι και το προσωπικό του ρεκόρ οι 4.500.

Ο 67χρονος, πάντως, δεν νοιώθει άσχημα με το παρελθόν του. Όπως λέει η συμμετοχή στις εκλογές δεν γίνεται για να κερδίσει ή για να χάσει αλλά κυρίως για να διασπείρει τις ιδέες του με χαμηλό κόστος.

Το πρώτο του εκλογικό σύνθημα στις εκλογές του 1979 ήταν «νομιμοποιείστε τον τζόγο» καθώς ο ίδιος είχε συλληφθεί πολλές φορές ενώ έπαιζε χαρτιά στην Οττάβα. «Οπότε σκέφτηκα να εκλεγώ βουλευτής για να νομιμοποιήσω τον τζόγο και να σταματήσουν οι συλλήψεις» εξηγεί ο 67χρονος που δηλώνει επαγγελματίας τζογαδόρος.

Έκτοτε οι εκλογικές του πλατφόρμες έχουν συμπεριλάβει αιτήματα νομιμοποίησης των ναρκωτικών και της πορνείας.

Σήμα κατατεθέν του Τούρμελ είναι το λευκό κράνος με το οποίο θέλει να υπενθυμίζει ότι είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Ο τελευταίος και 96ος στη σειρά εκλογικός του στόχος είναι να εκλεγεί δήμαρχος στην πόλη Μπράντφορντ στην οποία και διαμένει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αν άξιζαν όλα αυτά οπου έχει περάσει, ο ίδιος απαντά: «Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κάνω το καθήκον μου. Εμφανίζομαι, κάνω το καλύτερο δυνατό και περιμένο να δω τι θα συμβεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.