Σκότωσε τη σύζυγό του και την έριξε από τον 4ο όροφο – Προσοχή: Σκληρές εικόνες (βίντεο, φωτό)

Σκότωσε τη σύζυγό του και την έριξε από τον 4ο όροφο – Προσοχή: Σκληρές εικόνες (βίντεο, φωτό)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές μίας γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Βραζιλία.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο 32χρονος άνδρας που είναι λέκτορας σε πανεπιστήμιο, την κυνήγησε και την ακινητοποίησε σε ένα υπόγειο γκαράζ, ενώ όταν εκείνη έτρεξε προς το ασανσέρ, την χτύπησε και την κλώτσησε, προτού τη στραγγαλίσει και πετάξει το άψυχο κορμί της από τον 4ο όροφο.

Στη συνέχεια ο 32χρονος πήρε τη σορό της άτυχης γυναίκας, την έβαλε στο ασανσέρ και καθάρισε σχολαστικά όλα τα ίχνη αίματος μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας ισχυρίζεται πως η σύζυγός του έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι έπειτα από έναν καβγά τους. Ωστόσο, οι ιατροδικαστές αποφάνθηκαν ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε από στραγγαλισμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η σορός της γυναίκας βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα τους στις 22 Ιουλίου.

Ο εισαγγελέας ανέφερε: “Δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για δολοφονία. Ο άνδρας στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει με αυτοκίνητο”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.