ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

#HimToo: Το νέο κίνημα που υποστηρίζει τους άνδρες που κατηγορούνται ψευδώς για ασέλγεια (φωτο)

#HimToo: Το νέο κίνημα που υποστηρίζει τους άνδρες που κατηγορούνται ψευδώς για ασέλγεια (φωτο)

Η μητέρα ενός Αμερικανού ναυτικού επιτίθεται στο κίνημα κατά της σεξουαλικών επιθέσεων #MeToo κάνοντας άνω κάτω τα social media.

Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του νεοδιορισθέντα δικαστή Μπρετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη σεξουαλικών καταγγελιών από τρεις γυναίκες, η μητέρα του Πίτερ Χάνσον έσπευσε να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία της για το κίνημα που έχει λάβει πλέον πλανητικές διαστάσεις. Η ίδια όπως επισημαίνει στο Twitter υποστηρίζει ότι οι άνδρες κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ψευδώς για σεξουαλικές επιθέσεις καθώς ζούμε στην εποχή του κινήματος #ΜeToo.

«Αυτός είναι ο γιος ΜΟΥ. Αποφοίτησε πρώτος από το στρατιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο. Βραβεύτηκε με το εθνικό βραβείο. Ήταν πρώτος στο σχολείο του. Είναι ένας τζέντλεμαν που σέβεται τις γυναίκες. Δεν θα βγει μόνος του με μια γυναίκα ραντεβού, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τις τοξικές φεμινίστριες που κατηγορούν λανθασμένα τους άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ ΨΗΦΙΖΩ για αυτόν επίσης #HimToo».

Το τιτίβισμα της μαμάς Χάνσον διαδόθηκε γρήγορα προτρέποντας τους χρήστες να δημοσιεύσουν τις δικές τους εμπειρίες με το hashtag #HimToo. Πολλοί έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της, άλλοι όμως ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί.

Ο Χάνσον έσπευσε να τα… μπαλώσει ενημερώνοντας τους χρήστες ότι είναι υποστηρικτής του κινήματος #ΜeToo κι δεν είχε ιδέα για το τι έκανε η μαμά του.

Σε δηλώσεις του στο BBC, o Χάνσον, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, δήλωσε: «Την αγαπώ ακόμα. Είναι η μαμά μου. Αυτό που είπε ήταν αρκετά επικριτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To hasthtag #HimToo άρχισε να βρίσκει μεγάλη απήχηση στους χρήστες των social media. Kυρίως όμως στις μαμάδες που βρήκαν επίσης ευκαιρία να δείξουν περήφανα τα αγόρια τους και να επικροτούν τα όσα έγραψε η μαμά του Χάνσον «BlueStarNavyMom3». Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες άρχισαν να την επικρίνουν βάζοντας στη θέση του γιου της πιγκουίνους ή τον Hulk , τον καταπράσινο ήρωα της Marvel.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.