Ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις εντός αεροπλάνου της Delta Airlines – Απολύθηκε ο αεροσυνοδός

Ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις εντός αεροπλάνου της Delta Airlines – Απολύθηκε ο αεροσυνοδός

Άνεργος έμεινε ένας αεροσυνοδός της Delta Airllines όταν διέρρευσε το βίντεο της ερωτικής του συνεύρεσης με πορνοστάρ μέσα στις τουαλέτες αεροπλάνου. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας αεροσυνοδός ήταν εκτός υπηρεσίας την επίμαχη μέρα, ωστόσο φορούσε στολή της εταιρίας.

Μαζί του στην τουαλέτα του αεροπλάνου ήταν ένας επιβάτης, ο πορνοστάρ Όστιν Γουλφ και το βίντεο που έφτασε στα χέρια της διοίκησης της Delta ήταν διάρκειας 8 λεπτών.

Στην έρευνα που διεξήγαγε η εταιρία, τα μέλη του πληρώματος της πτήσης ανέφεραν ότι δεν είχαν αντιληφθεί τα όσα συνέβαιναν στην τουαλέτα.

Μετά την απόλυσή του από τη δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία, ο πρώην υπάλληλος δήλωσε στη Daily Mail, ότι δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση του ονόματός του και ότι προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Οστιν Γουλφ, πέρα από πορνοστάρ είναι και συνοδός κυρίων, χρεώνοντας τους πελάτες του 1.500 δολάρια τη βραδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.