ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ινδία: Τρένο παρέσυρε δεκάδες ανθρώπους – Τουλάχιστον 50 νεκροί (βίντεο)

Ινδία: Τρένο παρέσυρε δεκάδες ανθρώπους – Τουλάχιστον 50 νεκροί (βίντεο)

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι εκτιμάται ότι έχουν πεθάνει στην περιοχή Jora Phatak του Αμριτσάρ, όπου τραίνο φέρεται να έπεσε πάνω σε ανθρώπους που μαζέυτηκαν για μία θρησκευτική γιορτή.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί γύρω από την περιοχή για καύση ομοιώματος, όταν ένα τρένο έπεσε πάνω τους, συνθλίβοντας πολλούς από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των παιδιών. Τουλάχιστον 300 άτομα βρίσκονταν στη γιορτή.

Πλήθος από παρευρισκόμενους είχαν χυθεί στις σιδηροδρομικές διαδρομές παρακολουθώντας το κάψιμο του ομοιόματος.

Η προκαταρκτική έκθεση υποδηλώνει ότι το περιστατικό συνέβη ύστερα από ατύχημα κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Dussehra, οι Βόρειοι Σιδηρόδρομοι PRO δήλωσαν στο CNN News18

Το ADCP Lakhbir Singh είπε ότι έχουν βρεθεί 15 σώματα. Το τραγικό νούμερο είναι πιθανό να αυξηθεί, είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.