ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε καταλάθος ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Μέγκαν Μαρκλ (βίντεο)

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε καταλάθος ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Μέγκαν Μαρκλ (βίντεο)

Μάλλον κατά λάθος ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ενώ βρίσκονται στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της πρώτης τους μεγάλης βασιλικής περιοδείας, το ζευγάρι που σύντομα θα γίνουν γονείς, κάνουν σιγά σιγά αποκαλύψεις για το νέο μέλος της οικογένειας.

Και μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι κατά λάθος αποκάλυψε κάτι παραπάνω από αυτό που ίσως έπρεπε.

Κατά την επίσκεψή τους στο Royal Botanical Gardens στη Μελβούρνη, ο Χάρι γνώρισε μια γυναίκα με το 5 μηνών κοριτσάκι της, την Χάριετ.

Ο Χάρι, εντυπωσιάστηκε με το όνομα Χάριετ το οποίο στην ουσία είναι η θηλυκή εκδοχή του ονόματός του και ανέφερε αστειευόμενος ότι αυτό θα είναι το όνομα της κόρης του-αν κάνει κόρη. Και κάπου εκεί όλοι αναρωτήθηκαν αν ο πρίγκιπας Χάρι ξέρει το φύλο του μωρού τους και το αποκάλυψε κατά λάθος.

Λίγες ημέρες αργότερα, πάντως, ο δούκας του Σάσεξ εξέφρασε ξεκάθαρα την προτίμησή το για το τι φύλο προτιμά. Κορίτσι.

Το βίντεο που υπάρχει και παρακάτω, δείχνει πλάνα από έναν αγώνα ποδηλασίας των Invictus Games και έναν θεατή να φωνάζει στον Χάρι πως ελπίζει το μωρό να είναι κορίτσι και τότε ο πρίγκιπας απαντά αμέσως «κι εγώ το ίδιο θέλω» καθώς συνεχίζει να περπατά κατά μήκος της διαδρομής ποδηλασίας.

https://www.instagram.com/p/BpMjkErCur-/?utm_source=ig_embed
Την ίδια ώρα, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν κατακλυστεί από προβλέψεις για το όνομα του βασιλικού μωρού. Το Βικτόρια βρίσκεται στην πρώτη θέση με πιθανότητες 8/1, και μάλιστα μέσα σε μερικά λεπτά από την ανακοίνωση της είδησης της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τον πράκτορα στοιχημάτων Γουίλιαμ Χιλ. Το ίδιο ποσοστό πάντως έχουν και τα ονόματα Αλίκη και Ελισάβετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν πάλι το παιδί είναι αγόρι, τα στοιχήματα του πρακτορείου Ladbrokes δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες στα Άλμπερτ και Άρθουρ με 10/1 ενώ ο Γουίλιαμ Χιλ δίνει πιθανότητες 7/1 στο Αλεξάντερ. Τα ονόματα Νταϊάνα και Κάρολος εμφανίζονται επίσης στη λίστα με τα επικρατέστερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.