ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απόλυτη φρίκη: Βίασαν και αποκεφάλισαν 15χρονη – Σατανιστικά σύμβολα στον τόπο του εγκλήματος (φωτό)

Απόλυτη φρίκη: Βίασαν και αποκεφάλισαν 15χρονη – Σατανιστικά σύμβολα στον τόπο του εγκλήματος (φωτό)

Μια 15χρονη μαθήτρια βιάστηκε και δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε στο σχολείο της. Κάνοντας ακόμα πιο ανατριχιαστικό το έγκλημα, η σορός της βρέθηκε στο δάσος περικυκλωμένη από σατανιστικά σύμβολα και από δύο αποκεφαλισμένους κόκορες.

Η Alisa Onyshchuk στραγγαλίστηκε στο χωριό Μπαμπάι της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η μαθήτρια έφυγε νωρίς από το σπίτι για να προλάβει το τρένο, με το οποίο πήγαινε καθημερινά στο σχολείο.

Όμως, δεν έφτασε ποτέ στον σταθμό του τρένου. Χρησιμοποιούσε το μονοπάτι μέσα από το δάσος για να πάει συντομότερα στο σταθμό του τρένου.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν η μητέρα της περπάτησε στο ίδιο μονοπάτι για να πάει στην πόλη, βρήκε το ένα από τα παπούτσια της κόρης της. Έτρεξε αμέσως στο σταθμό του τρένου και πήγε στο σχολείο, όπου έμαθε ότι η κόρη της δεν είχε φτάσει ποτέ στο σχολείο.

Την επόμενη ημέρα η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της 15χρονης. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου.

Η Αστυνομία της περιοχής αναζητεί έναν άνδρα ηλικίας 35 με 45, ο οποίος εθεάθη κοντά στο σταθμό του τρένου λίγο πριν εξαφανιστεί το θύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



Πηγή: Mirror

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.