Μικρός «τιτάνας» – Αυτός ο 5χρονος κάνει 4.000 κάμψεις και έχει και… Mercedes (φώτο-βίντεο)

Μικρός «τιτάνας» – Αυτός ο 5χρονος κάνει 4.000 κάμψεις και έχει και… Mercedes (φώτο-βίντεο)

Έχετε αναρωτηθεί πόσες κάμψεις μπορείτε να κάνετε; 10; 20; 50; Ε, ξεχάστε όσα ξέρατε γιατί ο 5χρονος που θα δείτε παρακάτω κάνει 4.105 μέσα σε 2,5 περίπου ώρες!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 5χρονο Ραχίμ Κουράγιεφ ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει τον άθλο του σε διάστημα δύο ωρών κι 25 λεπτών και να γίνει ο νεότερος άνθρωπος που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο στα παγκόσμια χρονικά.

Ο μικρός «τιτάνας» από την Τσετσενία, κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας της γυμναστικής.

Μάλιστα, η ολοκλήρωση της δοκιμασίας του Κουράγιεφ είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει τα διθυραμβικά σχόλια του προέδρου της ομοσπονδιακής οντότητας της Τσετσενίας, του στενού συνεργάτη του Ρώσου προέδρου, Ρμαζάν Καντίροφ, ο οποίος επέλεξε να συγχαρεί τον πεντάχρονο «Άτλαντα», δωρίζοντας στην οικογένειά του μία πολυτελέστατη Mercedes αξίας 25.000 δολαρίων.

Ο νεαρός Ραχίμ Κουράγιεφ, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ούτε το σχολείο, ασχολείται καθημερινά με την γυμναστική, καταφέρνοντας να έχει χτίσει ένα σώμα, που θα το ζήλευαν ακόμα κι επαγγελματίες ενήλικοι αθλητές, ενώ το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε ώρες γυμναστικής, πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα του, ο οποίος είναι επαγγελματίας bodybuilder.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.