ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Ιράν πιστεύει ακόμα ότι η Ευρώπη μπορεί να σώσει να σώσει την πυρηνική συμφωνία που έγινε το 2015

Το Ιράν πιστεύει ακόμα ότι η Ευρώπη μπορεί να σώσει να σώσει την πυρηνική συμφωνία που έγινε το 2015

Το Ιράν εξακολουθεί να ελπίζει ότι η Ευρώπη μπορεί να σώσει την πυρηνική συμφωνία που συνήφθη το 2015 μεταξύ της Τεχεράνης και έξι μεγάλων δυνάμεων παρά την αποχώρηση των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν Μπαχράμ Κασεμί.

“Υπαρχουν κάποιες ασάφειες στην εφαρμογή του μηχανισμού της ΕΕ για την προστασία του εμπορίου με το Ιράν από τις αμερικανικές κυρώσεις (…) Ωστόσο εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι οι Ευρωπαίοι μπορούν να σώσουν την συμφωνία για τα πυρηνικά“, σημείωσε ο Κασεμί σε εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση του Ιράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άλλες χώρες που έχουν υπογράψει την συμφωνία καταβάλλουν προσπάθειες για την διάσωσή της από τον Μάιο, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποχώρησε από αυτήν. Οι ΗΠΑ επέβαλαν εξάλλου εκ νέου αυτόν τον μήνα κυρώσεις στο Ιράν, οι οποίες έχουν στόχο τον πετρελαϊκό, τον τραπεζικό και τον τομέα των μεταφορών της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.