Νεαρός ομολόγησε ότι συνευρέθει με άλογο μινιατούρα τέσσερις φορές σε μια εβδομάδα! Φορούσε προφυλακτικό!

Νεαρός ομολόγησε ότι συνευρέθει με άλογο μινιατούρα τέσσερις φορές σε μια εβδομάδα! Φορούσε προφυλακτικό!

Για κτηνοβασία κατηγορείται ένας 21χρονος άνδρας στην Κομητεία Μάριον της Φλόριντα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Οι τοπικές αρχές προχώρησαν τη Δευτέρα 19/11 στη σύλληψή του Nicholas Anthony Sardo έπειτα από καταγγελίες δύο γυναικών που ανέφεραν ότι τον είδαν να επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη με ένα άλογο μινιατούρα.

Κατά τη διαδικασία της ανάκρισης ο 21χρονος κτηνοβάτης ομολόγησε πως βίασε την Jackie G, ένα άλογο μινιατούρα που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, τέσσερις φορές μέσα σε μια εβδομάδα τον Οκτώβριο. Είπε ακόμα πως και τις τέσσερις φορές «φορούσε προφυλακτικό γιατί δεν ήθελε να κολλήσει κάποια αρρώστια από το άλογο».

«Κάποια γυναίκα ήρθε και ανέφερε ότι είδε τον Sardo να κάνει σεξ με την Jackie G σε βοσκοτόπι που ανήκει σε μέλος της οικογένειας. Μια άλλη μάρτυρας ήρθε και μας είπε ότι επίσης τον έπιασε στα πράσα και τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ακριβώς έκανε. Εκείνος παραδέχθηκε αμέσως ότι είχε κάνει σεξ με το άλογο, ενώ το ίδιο είπε και στον ντετέκτιβ. Πρόσθεσε επίσης ότι είχε κάνει τέσσερις φορές σεξ με το άλογο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ παραδέχθηκε πως αυτό που έκανε ήταν λάθος και διαστροφικό», δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου σερίφη της Κομητείας που τόνισε επίσης πως το άλογο δεν έχει υποστεί τραυματισμούς και βρίσκεται υπό τη φροντίδα του ιδιοκτήτη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Sardo οδηγήθηκε στη φυλακή της Κομητείας και βαρύνεται με κατηγορίες για κτηνοβασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.