ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλο προκαλεί το λάθος του γερμανικού ΥΠΕΞ- Σέρβιρε χοιρινά λουκάνικα σε… ισλαμιστές (φωτο)

Σάλο προκαλεί το λάθος του γερμανικού ΥΠΕΞ- Σέρβιρε χοιρινά λουκάνικα σε… ισλαμιστές (φωτο)

Σάλο έχει προκαλέσει η γκάφα του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών να σερβίρει χοιρινά λουκάνικα, κατά τη διάρκεια συνεδρίου για το Ισλάμ.

Σύμφωνα με το BBC, τα συγκεκριμένα λουκάνικα ονομάζονται «λουκάνικα του αίματος», καθώς εμπεριέχουν αίμα χοίρου, μπέικον και χοιρινό κρέας.

Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, προκειμένου να… προλάβει τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων, που ήδη, όμως, έκαναν τον γύρο των social media. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Τουντσάι Οζνταμάρ διεωρήθηκε «ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει το υπουργείο».

Η ηγεσία του υπουργείου, όπως είναι φυσικό, αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, παρότι όπως υποστήριξε, ο μπουφές προσέφερε πολλαπλές επιλογές, όπως χαλβάς, χορτόπιτες, πιάτα με κρέας, πιάτα με ψάρι.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής των Χριστιανο-κοινωνιστών, είχε δηλώσει ότι «το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία», προτού προσθέσει ότι «η Γερμανία έχει διαμορφωθεί από τον Χριστιανισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TuncayOezdamar/status/1068079981455118336

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.