Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ξανά μεθυσμένος: «Ξεμάλλιασε» γυναίκα και μετά τη φίλησε στη Σύνοδο των Βρυξελλών (βίντεο)

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ξανά μεθυσμένος: «Ξεμάλλιασε» γυναίκα και μετά τη φίλησε στη Σύνοδο των Βρυξελλών (βίντεο)

Πρωταγωνιστής όχι ενός, αλλά δύο viral βίντεο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη χθεσινή δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Μετά την αμήχανη σκηνή της «κατσάδας» που δέχθηκε από την Τερέζα Μέι, πριν από την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης, την οποία κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και έκανε το γύρο του διαδικτύου, ο πρόεδρος της Κομισιόν τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας το ίδιο κιόλας βράδυ.

Αιτία, η αλλόκοτη αλληλεπίδρασή του με την Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, που περιλάμβανε ένα… ξεμάλλιασμα ολκής, το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Στην παράξενη πραγματικά σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίζεται να πλησιάζει χαμογελώντας την Σιόλιν, και να την χαιρετά με αρκετά εκκεντρικό τρόπο, βάζοντας τα χέρια του στα μαλλιά της και κουνώντας τα πέρα δώθε, προτού της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.

Ενώ η γυναίκα απομακρύνεται με εμφανή έκφραση απορίας (και προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της), ο Γιούνκερ συνεχίζει να χαιρετά και να ανταλλάζει φιλιά με άλλες γοητευτικές κυρίες, κάνοντας γκριμάτσες και αστεία.

Ορισμένα διεθνή ΜΜΕ επισήμαναν ότι η παραπάνω ένδειξη τρυφερότητας δεν είναι κάτι πρωτοφανές για τον πρόεδρο της Κομισιόν, που τα τελευταία χρόνια έχει χαϊδέψει πολλά κεφάλια και έχει φιλήσει πολλές… φαλάκρες σε διεθνείς συνόδους.

«Είναι επίδειξη δύναμης ή εγκάρδιο πείραγμα» το φετίχ του Γιούνκερ με τις τρίχες; Αυτό το ερώτημα θέτουν τα διεθνή ΜΜΕ και υπενθυμίζουν τις στιγμές που ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν μπόρεσε να κρατηθεί μακριά απο τα κρανία των συνομιλητών του.

Eίναι γνωστό άλλωστε πως ο Ζ.Κ.Γιούνκερ πίνει πολύ….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.