Μάνα «ξεκοίλιασε» τον βιαστή της που ήθελε να κάνει κακό στην κόρη της και έσερνε το σώμα του για 1,6 χλμ

Μάνα «ξεκοίλιασε» τον βιαστή της που ήθελε να κάνει κακό στην κόρη της και έσερνε το σώμα του για 1,6 χλμ

Μία γυναίκα από το Μπρίσμπεϊν φυλακίστηκε για 10 χρόνια επειδή σκότωσε τον άντρα που τη βίασε και απειλούσε να κάνει κακό στην κόρη της.

Η 35χρονη Roxanne Eka Peters, χτύπησε θανάσιμα τον 51χρονο Grant Jason Cassar στο σπίτι της στο Μπρίσμπεϊν τον Δεκέμβριο του 2015.

Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι ο Cassar τη βίασε αφού την έδεσε, και είπε ότι θα έκανε κακό στο παιδί της αν δεν έκανε ξανά σεξ μαζί της.

Αφότου τον μαχαίρωσε, η μητέρα έδεσε ένα σχοινί γύρω από το σώμα και το λαιμό του, και τον έσερνε πίσω από το αυτοκίνητό της για 1,6 χλμ για να τον μεταφέρει σε έναν αυτοσχέδιο τάφο.

Το σώμα του βρέθηκε την επόμενη μέρα με περισσότερους από 61 τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της 10 εκατοστών μαχαιριάς στο στήθος του.

Τη Δευτέρα, στο δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν, η 35χρονη καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης.

Ο εισαγγελέας David Nardone δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Cassar είχε εισβάλει στο σπίτι της Peters και ζήτησε να κάνουν μαζί χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με το 9 News.

Αλλά όταν η Peters, η οποία ήταν επίσης τοξικομανής, αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του, ο Cassar άρχισε να απειλεί ότι θα κάνει κακό την κόρη της.

Στη συνέχεια, η Peters πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον μαχαίρωνε «ξανά και ξανά», ουρλιάζοντας «δεν θα με βιάσεις», σύμφωνα με το δικαστήριο.

Η Peters ισχυρίστηκε ότι διέλυσε το άψυχο σώμα του Cassar αφού το έδεσε πίσω από το αυτοκίνητό της με σχοινί αναρρίχησης και το έσυρε για 1,6 χιλιόμετρα για να το θάψει.

Ένα ζευγάρι βρήκε το άψυχο σώμα του στις 5 Δεκεμβρίου και η Peters συνελήφθη την επόμενη μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.