ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Βούτσιτς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό για την υποστήριξη στην εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας»

Α.Βούτσιτς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό για την υποστήριξη στην εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας»

Με ένα tweet θέλησε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στο Βελιγράδι και εν όψει της σαββατιάτικης τετραμερούς συνάντησης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό και την Ελλάδα για την υποστήριξη στην εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας.

Οι πολίτες τη Σερβίας θεωρούν την Ελλάδα σύμμαχο και φίλη χώρα τόσο στη πολιτική όσο και στην οικονομία και σε άλλα σημαντικά ζητήματα» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Σέρβος πρόεδρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά μέσα ενημέρωσης της Σερβίας σχολίασαν και την επιλογή του Βούτσιτς να κάνει λόγο για «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί η συμφωνία των Πρεσπών διότι αυτό θα σημαίνει ότι η Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας θα αποτελέσει κάποια μορφή γέφυρας μεταξύ Σερβίας και Ελλάδος και από περιφερειακής άποψης αυτό θα σημαίνει περαιτέρω προσέγγιση Αθήνας και Βελιγραδίου» τόνισε, χαρακτηριστικά, μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.