ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τα όμορφα αμάξια… όμορφα καίγονται! Στάχτη 850.000 ευρώ μία McLaren Senna (βίντεο)

Τα όμορφα αμάξια… όμορφα καίγονται! Στάχτη 850.000 ευρώ μία McLaren Senna (βίντεο)

Εικόνες που πραγματικά ραγίζουν την καρδιά σε κάθε φίλο του αυτοκινήτου από το video που έρχεται στο φως για πρώτη φορά, παρότι το περιστατικό έγινε λίγο καιρό πριν.

Πρόκειται για την φωτιά που άρπαξε μία McLaren Senna στις ΗΠΑ και η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Η συγκεκριμένη McLaren Senna ανήκε σε έναν διάσημο YouTuber ονόματι Salomondrin και μάλιστα θεωρείτο από πολλούς ίσως η πιο όμορφη που βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρίας. Στο οδόμετρό της είχε μόλις 643 χιλιόμετρα όταν ξαφνικά άρπαξε φωτιά ο χώρος του κινητήρα.

Το μόνο που προσπάθησε να κάνει ο οδηγός του είναι να την οδηγήσει σε ένα μέρος με λιγότερη βλάστηση ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά και στα δέντρα και να καταφέρει να βγει αυτός και η σύζυγός του από το αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα ήρθε και η πυροσβεστική, η οποία απλώς αρκέστηκε στο να σβήσει την φωτιά.

Το ενδιαφέρον στο video προκύπτει από το μέγεθος της καταστροφής που έχει πάθει το αμάξωμα το οποίο λόγω και των συνθετικών υλικών έχει κυριολεκτικά λιώσει. Η υπόθεση της φωτιάς έχει πάρει τον δρόμο των ερευνών για να βρεθεί η αιτία, με την McLaren να αναζητά τρόπους να αποζημιώσει τον φανατικό φίλο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.