ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 57χρονος πρώην σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 57χρονος πρώην σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης

Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υπηρεσιών μάρκετινγκ Kantar TNS είναι ο άνδρας, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι κοντά στους βοτανικούς κήπους Κιου Γκάρντενς, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Evening Standard», ο Έρικ Σαλάμα, 57 ετών, δέχτηκε επίθεση στο στήθος με «τεράστιο μαχαίρι» όταν επιστρέφοντας από ένα καφέ, την Κυριακή το πρωί , πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του και βρήκε κάποιον να κάθεται στη θέση του οδηγού.

Αιμόφυρτος, ο Σαλάμα σύρθηκε πίσω στο καφέ, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Ο Σαλάμα είχε διατελέσει σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις επιχειρήσεις, σύμφωνα με την «Evening Standard», και είναι επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του Βρετανικού Μουσείου και στο Birkbeck College στο Λονδίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τώρα είναι καλά στην υγεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.