ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σερβία: «Τέλος εποχής – Oι Έλληνες είπαν “ναι” στην εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια»

Σερβία: «Τέλος εποχής – Oι Έλληνες είπαν “ναι” στην εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια»

Όλα τα ΜΜΕ στη Σερβία μετέδωσαν άμεσα την είδηση της κύρωσης από την Βουλή των Ελλήνων της συμφωνίας των Πρεσπών για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Στην ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Σερβίας (RTS) μεταδίδονταν μάλιστα, μισή ώρα πριν την ψηφοφορία, απευθείας η συζήτηση, από το κανάλι της Βουλής.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι «με την ψήφο 153 βουλευτών τερματίστηκε η εικοσιεπτάχρονη διένεξη Αθηνών- Σκοπίων» με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Στην ιστοσελίδα τού δημοφιλούς ειδησεογραφικού σταθμού Β-92 σε δημοσίευμα με τίτλο:

«Τέλος εποχής – οι Έλληνες είπαν “Ναι”» αναφέρει ότι «οι Έλληνες βουλευτές έβαλαν τέρμα σε μία διένεξη δεκαετιών κυρώνοντας την συμφωνία για την αλλαγή του ονόματος της Μακεδονίας σε Βόρεια Μακεδονία».

Η απόφαση της Βουλής είναι πρώτο θέμα σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Σερβίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.