ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτό: Δείτε πώς ήταν & πώς έγινε – Γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση από άνδρα

Φωτό: Δείτε πώς ήταν & πώς έγινε – Γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση από άνδρα

Άγρια επίθεση δέχθηκε μία γυναίκα από τον άνδρα που γνώρισε διαδικτυακά πριν από οκτώ μήνες και τον προσκάλεσε στο σπίτι της για δείπνο για το πρώτο κανονικό ραντεβού τους.

Η 57χρονη Ελέιν Καπαρόζ δέχθηκε την άγρια επίθεση από τον 27χρονο Βινίσιους Σέρρα στο διαμέρισμά της στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το θύμα έφερε πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο, περιλαμβανομένων σπασμένης μύτης, σοβαρή ζημιά στα τροχιακά οστά γύρω από τα μάτια, έχασε δόντια ενώ φέρει τραύματα ακόμη και μέσα στο στόμα της όπου χρειάστηκε περισσότερα από 40 ράμματα.

Ο 27χρονος γρονθοκόπησε, δάγκωσε, κλώτσησε το θύμα του σε χέρια και πόδια ενώ εκείνη προσπάθησε να προστατευθεί βάζοντας τα χέρια μπροστά της.

Οι εικόνες από το χτυπημένο πρόσωπο και σώμα της σοκάρουν, ενώ οι τοίχοι του διαμερίσματός της είναι λερωμένοι από το αίμα της. Τη στιγμή που τη χτυπούσε η γυναίκα ούρλιαζε για βοήθεια και παράλληλα τον αριθμό του διαμερίσματός της ώστε να ξέρουν οι γείτονες πού να έρθουν. Οι έξοδοι αποκλείστηκαν και έτσι η αστυνομία κατάφερε να εγκλωβίσει τον δράστη και να του περάσει χειροπέδες. Ο ίδιος είπε ότι κοιμήθηκε με τη γυναίκα και όταν ξύπνησε στη 1.30 το πρωί έπαψε ψυχωτικό σοκ και άρχισε να τη χτυπά άγρια.

Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν την επίθεση προμελετημένη καθώς όταν εισήλθε στο κτίριο φρόντισε να μην είναι ευκρινή τα φυσικά του χαρακτηριστικά στις κάμερες ασφαλείας και παράλληλα υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών ως “Φελίπε” προκειμένου να μην τον εντοπίσουν μετά. Επίσης, η κακοποίηση διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Οι δυο τους μιλούσαν επί οκτώ μήνες προτού κλείσουν το πρώτο τους κανονικό ραντεβού. Η αστυνομία προειδοποιεί ποτέ τα πρώτα ραντεβού να μην κλείνονται σε ιδιωτικούς χώρους, αλλά μόνο σε δημόσιους και πάντα να ενημερώνονται στενοί φίλοι και συγγενείς ώστε να ξέρουν πού βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή η γυναίκα. Ο άνδρας φυλακίστηκε και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 30 ετών ενώ θα περάσει και από ψυχιατρική αξιολόγηση.

Ο γιος της γυναίκας επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί στο πλευρό της. Είναι εκπαιδευτής Ζίου Ζίτσου και αναγνωρισμένος στο άθλημά του. Εκείνη βγήκε από την Εντατική και προσπαθεί να αναρρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.