Αυτός ο άνδρας λέει ότι επισκέφθηκε τον 45ο αιώνα με τη μηχανή του χρόνου του (και περιγράφει τι είδε)

Αυτός ο άνδρας λέει ότι επισκέφθηκε τον 45ο αιώνα με τη μηχανή του χρόνου του (και περιγράφει τι είδε)

Ένας άνδρας από τη Σλοβενία (είτε φαντασιόπληκτος ή απατεώνας – ή και τα δύο) ισχυρίζεται ότι έχει ταξιδέψει στον 45ο αιώνα, δηλαδή στην πέμπτη χιλιετία – κάπου μεταξύ του 4001 μ.χ και 5000 μ.χ. Λέει ότι εμπνεύστηκε από τον Νίκολα Τέσλα και μίλησε για τις περιπέτειες του στο χώρο και το χρόνο.

Ισχυρίζεται ότι άρχισε να κατασκευάζει τη μηχανή του πριν από οκτώ χρόνια και έχει συναντήσει πολλούς άλλους χρονοταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο που τον βοήθησαν στην κατασκευή της. Μετά από εκτεταμένες έρευνες κατάφερε να κατασκευάσει το μηχάνημα που μοιάζει περισσότερο με σκληρό δίσκο υπολογιστή

Μιλώντας στο ApexTV δήλωσε:

«Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και βρήκα πολλά στοιχεία. Συναντήθηκα με ένα άτομο που είχε πληγή στο κεφάλι από λέιζερ όπλο. Κάποιος άλλος μου έδειξε μια φωτογραφία από τον 35ο αιώνα. Στη Γαλλία, συναντήθηκα με κάποιον που είχε κατασκευάσει μια χρονομηχανή. Μου είπε ότι η μηχανή είχε κατασκευαστεί πριν από τρία χρόνια και είχε ταξιδέψει με αυτήν περίπου 40 φορές»

Λέει ότι το μηχάνημα μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο στο σώμα και του έκανε μια πληγή στο κεφάλι. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι το μηχάνημά του επιτρέπει να ταξιδέψει μόνο στο μέλλον. Παρόλ’ αυτά κατάφερε να παρακολουθήσει κάποια πολύ εντυπωσιακά πράγματα.

Εδώ αφηγείται τι «είδε»:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1260vejJyfQ

Προσθέτει:

«Το πρώτο ταξίδι μου με τη μηχανή του χρόνου κράτησε 20 δευτερόλεπτα. Όταν άρχισα να παρατείνω το χρόνο είδα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Είδα ακόμη και τους εξωγήινους που ζουν μέσα μας (!). Επικοινώνησα με ανθρώπους του μέλλοντος. Θα ήθελα να σας δείξω όλες τις αποδείξεις, αλλά καταλαβαίνω ότι η εφεύρεσή μου μπορεί να προκαλέσει κακό».

Λέει ακόμα ότι είδε κτίρια με περισσότερους από 500 ορόφους και ιπτάμενα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, υπάρχουν ανακολουθίες στην ιστορία του, όπως ότι έχει επισκεφθεί τον 45ο αιώνα, ενώ είχε δηλώσει ότι η μηχανή του μπορεί να ταξιδέψει μόνο μέχρι τον 38ο αιώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.