Αυτή είναι η στάση λεωφορείου που μοιάζει με… σαλόνι σπιτιού (φωτο)

Αυτή είναι η στάση λεωφορείου που μοιάζει με… σαλόνι σπιτιού (φωτο)

Μια ασυνήθιστη στάση λεωφορείου απολαμβάνουν οι κάτοικοι της μικρής πόλης Walkhampton στο Ντέβον της Βρετανίας, η οποία μοιάζει περισσότερο με δωμάτιο σπιτιού.

Η πετρόχτιστη στάση έχει στο εσωτερικό της πολυθρόνα, μαξιλάρια και πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους, σε μια προσπάθεια να προσφέρει ζεστασιά και θαλπωρή στους επιβάτες που περιμένουν. Μάλιστα μέσα μπορεί ο καθένας να βρει εφημερίδες, περιοδικά ή ακόμα και βιβλία για να διαβάσει όσο περιμένει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιβάτες αναπτύσσουν σχέσεις και μιλάνε σαν να είναι άνθρωποι που συναντήθηκαν σε μια γιορτή ή βρέθηκαν σε ένα σπίτι κοινών γνωστών…

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η διακόσμηση της στάσης είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας ενός αγνώστου το οποίου την ταυτότητα οι κάτοικοι της πόλης δεν έμαθαν ποτέ. Πιθανολογείται ότι η στάση μπορεί να διαμορφώθηκε για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης. Ωστόσο οι κάτοικοι και κατ΄ επέκταση οι δημοτικές αρχές εντυπωσιάστηκαν από την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνιση της στάσης και όχι μόνο τη διατήρησαν αλλά τη φροντίζουν και την εμπλουτίζουν.

Οι φωτογραφίες της στάσης έγινα γρήγορα viral στο διαδίκτυο και η μικρή πόλη, εκτός από μια πανέμορφη στάση, απέκτησε και ένα κομμάτι… δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.