ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαράντα χρόνια μετά το θάνατο της γιαγιάς τους μπήκαν στο μαγαζί της – Τί ανακάλυψαν;

Σαράντα χρόνια μετά το θάνατο της γιαγιάς τους μπήκαν στο μαγαζί της – Τί ανακάλυψαν;

O χρήστης του Reddit Oktober75 από τότε που ήταν παιδί, είχε πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτά που φορούν οι άνθρωποι στα πόδια τους. Ανδρικά παπούτσια, γυναικεία παπούτσια, ακόμα και παιδικά παπούτσια.

Ο άντρας αυτός δεν μπορούσε να εξηγήσει την αγάπη του για τα υποδήματα μέχρις ότου έμαθε μια ενδιαφέρουσα οικογενειακή ιστορία.

Σε ένα οικογενειακό ταξίδι, ο ίδιος και η οικογένειά του πήγαν να επισκεφτούν το παλιό κατάστημα που ανήκε και λειτούργησε από την εποχή των παππούδων του. Δεν ήξερε ότι οι πρόγονοί του ήταν έμποροι παπουτσιών! Ήταν σαν να βρήκε την αληθινή του κλίση. Αλλά όταν πήγαν στο κατάστημα, ολόκληρη η οικογένεια έμεινε έκπληκτη…

Το κατάστημα, το οποίο ονομαζόταν «First Class Shoe store», είχε κλειδωθεί πριν από σαράντα χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να μπει μέσα. Όταν η οικογένεια μπήκε μέσα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της …

Σαράντα χρόνια πριν, η γιαγιά του λειτουργούσε το κατάστημα. Αλλά όταν αρρώστησε, οι πόρτες έκλεισαν μια για πάντα.

Όταν η οικογένεια μπήκε στο κτίριο, αντίκρισε τα ράφια του καταστήματος γεμάτα σκόνη με πολλά κουτιά παπουτσιών. Θεώρησαν ότι τα κουτιά ήταν άδεια και έπρεπε απλώς να ανακυκλωθούν.

Περίεργος, ο Redditor και η οικογένειά του άρχισαν να τραβούν τα αρχαία κιβώτια από τα ράφια. Τότε ανακάλυψαν κάτι πραγματικά συγκλονιστικό…

Αυτά τα κουτιά δεν ήταν κενά. Υπήρχαν παπούτσια από τη δεκαετία του 1960! Επειδή αυτό το «ρετρό» στυλ θεωρείται πλέον κλασικό και μοντέρνο από το νεαρό πλήθος, εξακολουθούσαν να έχουν αξία ακόμα κι αν ήταν πάνω από σαράντα χρονών.

Ο νεαρός άνδρας, που αγαπούσε τα παπούτσια όλη του τη ζωή, αισθάνθηκε ότι ο Θεός είχε βάλει ένα θαύμα στην αγκαλιά του. Του είχαν δοθεί εκατοντάδες ζευγάρια παπουτσιών με αυτό τον παράδοξο τρόπο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Χωρίς δισταγμό, η οικογένεια άρχισε να δοκιμάζει διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια. Ήταν συγκλονισμένοι που ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση. Δεν υπήρχαν έντομα, σκώροι ή ποντίκια στα ζεύγη και το υλικό τους δεν είχε καταστραφεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.