ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ρωσική πρεσβεία ευχαριστεί τις ελληνικές αρχές για τα μηνύματα συμπαράστασης – Τι έγραψε στο twitter (φώτο)

Η ρωσική πρεσβεία ευχαριστεί τις ελληνικές αρχές για τα μηνύματα συμπαράστασης – Τι έγραψε στο twitter (φώτο)

«Ευχαριστούμε το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, τους εκπροσώπους των ελληνικών Αρχών, των πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ΜΜΕ, του διπλωματικού σώματος, της κοινωνίας των πολιτών και τους απλούς ανθρώπους για τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης που λαμβάνουμε μετά το σημερινό περιστατικό» αναφέρει σε νέα ανάρτησή της, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Η ρωσική πρεσβεία συνοδεύει την ανάρτησή της με μια εικόνα που απεικονίζει τη σύσφιξη των ελληνορωσικών σχέσεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας:

«Ευχαριστούμε ΥΠΕΞ της Ελλάδας, εκπροσώπους ελληνικών Αρχών, πολιτικών κομμάτων, τοπικής αυτοδιοίκησης, ΜΜΕ, διπλωματικού σώματος, κοινωνίας των πολιτών και απλούς ανθρώπους για μηνύματα συμπαράστασης & υποστήριξης που λαμβάνουμε μετά το σημερινό περιστατικό. СПАСИБО!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.