ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η υποκρισία των Παρισίων

Η υποκρισία των Παρισίων

Τώρα που καταλάγιασε λίγο η σκόνη από τα αποκαΐδια της Παναγίας των Παρισίων, δυο λόγια. Λυπάμαι που θα μολύνω τη θλίψη και τη στεναχώρια του μέσου προβληματισμένου από την καταστροφή της με τις μισανθρωπικές σκέψεις μου, αλλά όσο σοκαριστική και αν είναι η σκέψη του να καταστρέφει ο σύγχρονος homo sapiens κάτι που στέκεται εκεί για σχεδόν δέκα αιώνες, στο τέλος της ημέρας δεν δίνω την παραμικρή δεκάρα αν δεν υπάρχει απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Και νομίζω ότι ο μέσος πολίτης αυτού του κόσμου θα έπρεπε να κάνει ακριβώς το ίδιο. Παράδοξο να χαρακτηρίζεται μισανθρωπική αυτή η σκέψη; Ίσως. Ωστόσο, shit happens. Σε όλο το μήκος της ιστοριογραμμής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.