ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σίδνεϊ: Απομακρύνθηκαν 500 άτομα από την Όπερα λόγω διαρροής αερίου

Σίδνεϊ: Απομακρύνθηκαν 500 άτομα από την Όπερα λόγω διαρροής αερίου

Διαρροή αερίου σημειώθηκε στην Όπερα του Σίδνεϊ, όταν χτυπήθηκε κεντρική παροχή χαμηλής πίεσης στη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών.

Περίπου 500 άνθρωποι απομακρύνθηκαν σήμερα από την Όπερα του Σίδνεϊ και γειτονικά εστιατόρια έπειτα από το γεγονός, δήλωσαν οι πυροσβέστες καθώς πραγματοποιούσαν ελέγχους στην ατμόσφαιρα για τα επίπεδα αερίου.

Η Υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης της Νέας Νότιας Ουαλίας ανέφερε στο Twitter πως εργάτες της εταιρίας αερίου επιδιορθώνουν το πρόβλημα. Η υπηρεσία δεν έδωσε οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες για το είδος του αερίου και την αιτία της διαρροής.

Η εφημερίδα The Australian ανέφερε πως η διαρροή σημειώθηκε όταν χτυπήθηκε κεντρική παροχή χαμηλής πίεσης στη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών στον χώρο.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Όπερα, η οποία περιλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς με τις οροφές της που μοιάζουν με ιστία, είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κτίρια και το πιο διάσημο αξιοθέατο της Αυστραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.