ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bίντεο: F-16 αναχαιτίζει αεροσκάφος που πετούσε πάνω από το εξοχικό του Ν.Τραμπ (βίντεο)

Bίντεο:  F-16 αναχαιτίζει αεροσκάφος που πετούσε πάνω από το εξοχικό του Ν.Τραμπ (βίντεο)

Ένα αεροσκάφος F-16 και στρατιωτικό ελικόπτερο αναχαίτισαν ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος που εισήλθε σε απαγορευμένη ζώνη και δεν είχε ανταποκρινόταν στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Το απίστευτο γεγονός έγινε πριν λίγες μέρες στο Mar a Lago των ΗΠΑ σύμφωνα με την North American Aerospace Defense Command

Στις 6:07η NORAD διέταξε το F-16 και το ελικόπτερο να διερευνήσουν πότε εισήλθε το ιδιωτικό αεροσκάφος στον συγκεκριμένο εναέριο χώρο. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι απαγορευμένη όταν ο Πρόεδρος Τραμπ επισκέφτεται το Palm Beach σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ΝΟRAD.

Όταν ο χειριστής του πολιτικού αεροσκάφους αντελήφθηκε το F16 και το ελικόπτερο ενεργοποίησε και πάλι τις επικοινωνίες και εγκατέλειψε την απαγοερυμένη ζώνη.

Παρά τις απαγορεύσεις των αρχών πολλοί πιλότοι έχουν εισέλθει στον απαγορευμένο εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Τραμπ. Χαρακτηριστικά, κατά την πρώτη χρονιά της θητείας του Τραμπ εισήλθαν 73 πιλότοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.