ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ήρωας της ημέρας συνταξιούχος: Έσωσε έναν 7χρονο που πνιγόταν (φωτό, βίντεο)

Ήρωας της ημέρας συνταξιούχος: Έσωσε έναν 7χρονο που πνιγόταν (φωτό, βίντεο)

Σε ήρωα της ημέρας αναδείχθηκε ένας συνταξιούχος ο οποίος έσωσε εφτάχρονο που πνιγόταν σε πισίνα στη βορειοδυτική Κίνα. Ο εφτάχρονος απεικονίζεται σε βίντεο να παλεύει να κρατήσει το κεφάλι του έξω από το νερό με τον 63χρονο άνδρα που παρακολουθεί ενώ ο ίδιος σκουπίζεται, να πηδά στο νερό και βουτά τον μικρό τραβώντας τον έξω από το νερό.

Το περιστατικό έγινε στην επαρχία Λιαονίνγκ.

Η μητέρα του παιδιού πίστεψε ότι ο γιος της έκανε πλάκα και δεν αντέδρασε καθόλου. Ο άνδρας, που είναι κολυμβητής, και πρώην προπονητής και ναυαγοσώστης, δήλωσε στα κινεζικά Μέσα ότι “εντόπισα το παιδί να παλεύει στο νερό, άρχισε να βυθίζεται” και συνέχισε λέγοντας ότι αντιλήφθηκε αμέσως πως ο μικρός ήταν σε κίνδυνο.

“Σε δευτερόλεπτα πήδηξα και τον τράβηξα έξω. Ήταν κάτωχρος”.

Το βίντεο από την Daily Mail:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.