Περού: 27χρονος ήπιε παγωμένο νερό μετά το ποδόσφαιρο κι έπαθε καρδιακή προσβολή

Περού: 27χρονος ήπιε παγωμένο νερό μετά το ποδόσφαιρο κι έπαθε καρδιακή προσβολή

Καρδιακή προσβολή υπέστη ένας 27χρονος στο Περού, ο οποίος ήπιε παγωμένο νερό μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο Luidwin Flores Nole έπαιζε ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο με την ομάδα Rangers, όταν μετά από ένα ματς ανήμερα την Πρωτομαγιά ήπιε τρία ποτήρια παγωμένο νερό, όπως μεταδίδει το NoticiasRCN.com επικαλούμενο μέσα ενημέρωσης του Περου.

Λίγα λεπτά μετά, ο νεαρός παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος και με δυσκολία κατάφερνε να περπατήσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στα Επείγοντα, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή του.

Οι γιατροί είπαν πως η καρδιά του σταμάτησε επειδή ήπιε πολύ παγωμένο νερό ενώ το σώμα του ήταν ζεστό.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, η καρδιακή προσβολή προκαλείται από την απότομη αλλαγή στην πίεση του αίματος και τους καρδιακούς παλμούς, η οποία με τη σειρά της οφείλεται σε πολύ απότομη και μεγάλη αλλαγή της θερμοκρασίας στο σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός 5χρονου αγοριού, κηδεύτηκε την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.