ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο με την «αεροπλανική κλωτσιά» στον Σβαρτσενέγκερ – Νόμιζε ότι τον σκούντηξαν (βίντεο)

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο με την «αεροπλανική κλωτσιά» στον Σβαρτσενέγκερ – Νόμιζε ότι τον σκούντηξαν (βίντεο)

Η «αεροπλανική κλωτσιά» που έριξε στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ένας διαταραγμένος «φαν» σε μια εκδήλωση στη Νότια Αφρική το περασμένο Σάββατο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από ένα βίντεο αυτόπτη μάρτυρα.

Ο «Εξολοθρευτής» βρισκόταν σε ένα αθλητικό φεστιβάλ προς τιμήν του, και τραβούσε με το κινητό του μια νεαρή αθλήτρια να κάνει σχοινάκι, όταν ξαφνικά ένας άνδρας, γνωστός ταραξίας της περιοχής, του επιτέθηκε από πίσω, κλωτσώντας τον με τα πόδια στην πλάτη.

Αν και το βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα στο σαββατοκύριακο προκάλεσε ανησυχία στους φαν του «Αρνι», αφού η κλωτσιά έδειχνε αρκετά δυνατή, ένα άλλο κλιπ που δημοσίευσε σήμερα ο ηθοποιός αποδεικνύει πόσο «σκληρό καρύδι» είναι. Το νέο κλιπ δείχνει την επίθεση από μακριά. Ο Σβαρτσενέγκερ εμφανίζεται αρχικά να υπογράφει αυτόγραφα και να ποζάρει για σέλφι με τους φαν του. Μερικές στιγμές αργότερα, ένας άνδρας μπαίνει τρέχοντας στο πλάνο και ρίχνει μια «αεροπλανική κλωτσιά» στην πλάτη του 71χρονου. Στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος, ενώ ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια στέκεται ακόμη όρθιος, κοιτάζοντάς τον έκπληκτος. Όπως φαίνεται, παρά το γεγονός ότι ο άνδρας προσγειώθηκε με τα πόδια στην πλάτη του, ο «Άρνι» απλά παραπάτησε μερικά βήματα.

Ο τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός Μάριο Λόπεζ έγραψε στο Twitter: «Ένας βλάκας προσπάθησε να κάνει drop kick στον 71χρονο Σβαρτζενέγκερ. Σαν κουνούπι που κλωτσάει ρινόκερο. Ο φίλος μου ούτε που ενοχλήθηκε».

Μετά την επίθεση και θέλοντας να καθησυχάσει τους φαν του, ο Σβαρτσενέγκερ έγραψε σε δική του ανάρτηση: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Νόμιζα ότι με σκούντηξε κάποιος από το πλήθος, πράγμα που συμβαίνει συχνά. Συνειδητοποίησα ότι ήταν κλωτσιά αργότερα, όταν είδα κι εγώ το βίντεο όπως όλοι εσείς. Απλά χαίρομαι που αυτός ο βλάκας δεν διέκοψε το Snapchat μου».

Ο «Terminator» δήλωσε ότι δεν θα υποβάλλει μήνυση κατά του άνδρα που του επιτέθηκε, και ο οποίος έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες με σελέμπριτις στο παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1130141863686672384

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.