ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Μαθητές κατηγορούνται ότι έριξαν… ακαθαρσίες στο φαγητό καθηγητών (βίντεο)

ΗΠΑ: Μαθητές κατηγορούνται ότι έριξαν… ακαθαρσίες στο φαγητό καθηγητών (βίντεο)

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό ερευνούν οι αρχές στο Οχάιο των ΗΠΑ, όπου υπήρξε καταγγελία από καθηγητές πως οι κρέπες που τους έδωσαν οι μαθητές περιείχαν ακαθαρσίες.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έλαβε χώρα την προηγούμενη Πέμπτη στο Hyatts Middle School, κατά την διάρκεια του μαθήματος Global Gourmet, το οποίο περιελάμβανε και διαγωνισμό μαγειρικής.

Σε αυτό οι μαθητές έφτιαξαν κρέπες, τις οποίες θα δοκίμαζε η κριτική επιτροπή των καθηγητών.

Μόνο που από την επόμενη μέρα άρχισε να κυκλοφορεί ένα video που έδειχνε μαθητές να προσθέτουν κατά την διάρκεια της παρασκευής και ακαθαρσίες.

Αυτό λοιπόν έφτασε στα χέρια των καθηγητών που κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ο Brad Koffel που εκπροσωπεί έναν από τους κατηγορούμενος, είπε στο 10TV: «Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. Μπορεί το βίντεο αυτό να ήταν πλάκα και να μην έχουν μπει ποτέ οι ακαθαρσίες στο φαγητό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.