ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο με… κέρματα – Τους ανάγκασε να μετρούν 3 μέρες (βίντεο)

Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο με… κέρματα – Τους ανάγκασε να μετρούν 3 μέρες (βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Κίνα, όταν μία πελάτισσα πήγε να πληρώσει για το καινούριο της αυτοκίνητο, με… 66 σακούλες γεμάτες νομίσματα!

Αφού είχε κάνει λοιπόν την παραγγελία της για ένα Volkswagen Passat, το οποίο κοστίζει 190.000 yuan (γύρω στις 24.660 ευρώ), η γυναίκα μπήκε μέσα να το παραλάβει, σέρνοντας τις βαριές σακούλες με τα νομίσματα μέσα στο κατάστημα.

Τις πρωτοφανείς σκηνές μετρήματος των νομισμάτων, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της αντιπροσωπείας. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνονται πολλοί υπάλληλοι να κάθονται στο πάτωμα και να μετρούν με τα χέρια προσεκτικά το τεράστιο «βουνό» των κερμάτων, το οποίο εκτιμάται ότι ανερχόταν γύρω στα 130.000 yuan (16. 873 ευρώ).

Οι υπάλληλοι κάθονται στο πάτωμα και μετρούν τα χιλιάδες κέρματα

Επίσης, το βίντεο δείχνει το προσωπικό να τυλίγει προσεκτικά τις στοίβες των νομισμάτων με χαρτί, πριν τα βάλει σε μεγάλα κουτιά για να μεταφερθούν στην τράπεζα.

Μάλιστα, τα δάχτυλα ενός από τους υπαλλήλους που μετρούσε τα χιλιάδες νομίσματα έχουν γίνει μαύρα, ενώ ένας άλλος παραπονέθηκε ότι έπαθε κράμπα από όλη τη διαδικασία. Τελικά, τρεις ολόκληρες μέρες πήρε στους 17 εργάτες να μετρήσουν τα νομίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.