Ο μυστηριώδης άντρας που επισκίασε την Τερέζα Μέι στην ομιλία της – Οι Βρετανοί τον θέλουν για πρωθυπουργό (φώτο)

Ο μυστηριώδης άντρας που επισκίασε την Τερέζα Μέι στην ομιλία της – Οι Βρετανοί τον θέλουν για πρωθυπουργό (φώτο)

Σε μια κρίσιμη για την Αγγλία στιγμή της ιστορίας, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συγκινημένη ανακοίνωσε την παραίτηση της.

Σε διάγγελμά της μπροστά από την πρωθυπουργική οικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, η Μέι ανακοίνωσε την παραίτησή της από την ηγεσία του βρετανικού Συντηρητικού κόμματος.

Ωστόσο σήμερα όλο ο ίντερνετ ασχολείται με ένα μυστηριώδη άντρα που ήταν παρών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε σημαντικές στιγμές, την προσοχή του Διαδικτύου τραβούν δευτερεύουσες λεπτομέρειες ή πρόσωπα και γίνονται viral τις επόμενες κιόλας ώρες. Αυτή την φορά ήταν ο γοητευτικός podium guy όπως τον αποκαλούν, που έκλεψε την παράσταση από την Τερέζα Μέι.

Ο άντρας ανέβηκε στο βάθρο και βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες όταν, χρειάστηκε να δοκιμάσει τον ήχο του μικροφώνου.

Πρόκειται για έναν νεαρό ηχολήπτη, τον Tobius Gough, ο οποίος ξετρέλανε τις γυναίκες, με τα ξανθά χρώματα και το γυμνασμένο κορμί του.

Ακόμα και με ένα απλό μαύρο, εφαρμοστό Τ-shirt και μαύρο παντελόνι ο ελκυστικός άντρας ξεχώρισε (σχεδόν όσο και η γάτα στην είσοδο της πρωθυπουργικής οικίας).

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο Twitter για τον ηχολήπτη είναι απολαυστικά, με τους χρήστες να ζητούν να είναι εκείνος ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας.



Ο ίδιος δήλωσε έκπληκτος για την προσοχή που είχε λάβει, στην Daily Mail.

Ωστόσο ο εντυπωσιακός 36χρονος δεν είναι πλέον ελεύθερος, αντίθετα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του μόλις πριν δύο εβδομάδες στην Σκωτία.

Όπως και να έχει μας αρέσει να τον θαυμάζουμε και σίγουρα ήταν μια χαριτωμένη στιγμή για τον ίδιο και για τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.