ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεθυσμένος οδηγός έκανε βόλτα με το καπό του αυτοκινήτου ανοιχτό για… 8 χιλιόμετρα (βίντεο)

Μεθυσμένος οδηγός έκανε βόλτα με το καπό του αυτοκινήτου ανοιχτό για… 8 χιλιόμετρα (βίντεο)

Τυχερός θα πρέπει να νιώθει ένας 26χρονος που δεν κατέληξε σε μία από τις φυλακές του Λονδίνου μετά τα τροχαία στα οποία ενεπλάκη και την κατάσταση στην οποία οδηγούσε.

Ο John Kavanagh πριν από λίγες ημέρες οδηγούσε ένα Wolkswagen Golf, υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να τρακάρει με ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε σταματήσει σε φανάρι.

Από την σύγκρουση, άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του, όμως ο νεαρός λογιστής συνέχισε να οδηγάει με μειωμένη την όραση για περίπου 8 χιλιόμετρα.

Στο διάστημα αυτό χτύπησε μία κολόνα, τράκαρε με ένα άλλο όχημα και άγνωστο μέχρι στιγμής πως, σταμάτησε και συνελήφθη από την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, ο δικαστής John Carroll του είπε: «Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι, μετά από ένα τέτοιο ατύχημα, χωρίς αμφιβολία, θα σταματούσε και θα τσέκαρε αν έχει χτυπηθεί κάποιος άνθρωπος.

Εσύ όμως συνέχισες να οδηγάς, παρά το γεγονός οτι σου είχε ανοίξει το καπό και σε εμπόδιζε από το να βλέπεις καθαρά τι γίνεται μπροστά σου. Οδήγησες περίπου 8 χιλιόμετρα με το καπό ανοιχτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά καταδικάστηκε με ένα χρόνο φυλάκισης, ο οποίος όμως είχε διετή αναστολή. Παράλληλα όμως θα πρέπει να κάνει 120 ώρες κοινωνικής εργασίας και για δύο χρόνια δεν θα μπορεί να οδηγήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.